Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2017

Si te ndertoni nje Web App te sigurt

Duke pare qe shumica e "data breach" ndodhin per shkak te panjohurise qe kane programuesit ne fushen e sigurise. Une besoj qe menyra me e mire per te parandaluar nje sulm eshte qe ta kuptojme ate sa me mire dhe kete do perpiqem te bej ne kete postim. Do hyme ne detaje teknike se si nje "bug" sulmohet nga nje sulmues dhe si ti shmangim keto lloj sulmesh. Ne kete postim do bazohemi ne disa nga problemet me te perhapura dhe me te rrezikshme.
Cross Site ScriptingBad Session ManagementSQL injection